středa  16. 10. 2024   
6:4
sobota  19. 10. 2024   
1:3
středa  23. 10. 2024   
-:-
sobota  26. 10. 2024   
-:-
Vyškov nedal Hodonínu šanci a bere 3 body!
Reportáž
V rámci 8. kola jsme na domácí půdě přivítali Hodonín, který jsme dnes nešetřili a po sedmi brankách v jejich síti si připisujeme další 3 body.

V dnešním utkání jsme na první gól dlouho čekat nemuseli. Už ve 4. minutě po krásné přihrávce Vašíčka vymetl horní rožek Schnattingerovi brány Talafa. Vedení navýšil v 9. minutě při oslabení Lehečka, který zachytil ve středním pásmu rozehrávku Hodonína a při samostatném úniku zakončil nad vyrážečku. Ještě před první sirénou odskočil na Vyškov na rozdíl 3 gólů a to když Lekeš nekompromisně zakončil nad levé rameno Schnattingera. Hosté se ještě dokázali vzpamatovat a přiblížit se na rozdíl tou gólů po dorážce Švédy.

Druhá třetina začala lépe pro Vyškov, kdy po odraze dojel kotouč až k Seberovi, který svoji dělovkou nedal gólmanovi šanci. To ale Vyškovu nestačilo a o minutu později krásnou tečí navýšil náskok Vašíček.

V 32. minutě se dokázal prosadit ex-vyškovský Štefka. Vyškovu to ale nestačilo a dále pokračoval v ničivé kanonádě. Ve 49. minutě si po nahrávce Komínka nachystal puk Sebera a z mezikruží trefil. Hodonín se ještě pokusil zápas zdramatizovat, když v 56. minutě dorazil kotouč za Šamanova záda Mach. Na to ale ještě Vyškov dokázal odpovědět a opět si vzal slovo Sebera který svoji střelou nedal gólmanovi šanci a zkompletoval hattrick.

Další zápas odehrajeme 16.10., kdy vyrazíme do Opavy.

Hokej Vyškov
Zimní stadion Vyškov
Mlýnská 12, Dědice
682 01 Vyškov