sobota  12. 10. 2024   
7:3
středa  16. 10. 2024   
6:4
sobota  19. 10. 2024   
-:-
středa  23. 10. 2024   
-:-
Komínek v poslední minutě otočil utkání a z Nového Jičína vezeme plný počet bodů.
Reportáž
Drama do poslední minuty. Ano, i tak by se dal nazvat zápas mezi Vyškovem a Novým Jičínem.

První třetina nabídla pár zajímavých momentů když například v 17. minutě pálil z dobré pozice Vosátko ale Patrik Hamrla si dokázal pohlídat prostor mezi betony. I přes několik velkých šancí oba týmy zamířili do šaten za bezgólového stavu.

Ve druhé třetině už to bylo zajímavější, když mohl v 24. minutě poslat Vyškov do vedení Štefka, ale i přes obrovskou snahu dorážejícího Vašíčka zůstal domácí Žurek stoprocentní. Skóre se měnilo až v 29. minutě, kdy z pravé strany najetý Šotkovský dokázal rozvlnit síť v hostující brance. Vyškov bojoval o vyrovnání, nejdříve měl na hokejce srovnání Lehečka, který trefil tyč Žurkovi brány. Zanedlouho poté jsme se už ale mohli radovat, zmatky v rozehrávce novojičínských potrestal Matěj Tomajko, kterého našel krásně před brankou přihrávající Vašíček.

Třetí a zároveň rozhodující třetinu začali lépe hosté, když domácí poslal do vedení Gebauer. Pak už si ale vzal slovo Vyškov. Nejdříve v 57. minutě srovnal na 2:2 po přečíslení 2 na 1 zakončující Sebera, ale to Vyškovu nestačilo. 44 vteřin před koncem základní hrací doby zavezl Hohl kotouč do útočné třetiny a mezi kruhy přenechal kotouč Tomáši Komínkovi, který propálil vše co mu stálo v cestě. Obrat dokonán. Domácí to ještě zkoušeli v šesti, ale to už si dokázal pohlídat Hamrla, který předvedl parádní zákrok proti střele novojičínského Hrušky.

Dnes tedy vezeme zpět do Vyškova 3 body a budeme se na vás těšit v sobotu 12.10. v 15:00, kdy přivítáme na domácím stadioně Hodonín.

Hokej Vyškov
Zimní stadion Vyškov
Mlýnská 12, Dědice
682 01 Vyškov