čtvrtek  5. 9. 2024   
5:4
čtvrtek  12. 9. 2024   
1:5
sobota  21. 9. 2024   
-:-
středa  25. 9. 2024   
-:-
Změny v kádru před čtvrteční generálkou! Vítáme v týmu čtyři nové hráče a hlásíme i jeden odchod.
Reportáž
Start soutěže je téměř za dveřmi a tým Michala Konečného a Igora Apostolidise pomalu nabírá finální podobu. V článku Vám přinášíme nové posily v našem týmu, hráče kteří uspěli na zkoušce ale i jeden odchod.

Novou posilou v obraně se stává Jan Sedláček. Honza přichází po vzájemné dohodě klubů ze Znojma. V loňské sezóně zaznamenal v 47 utkáních 2 body (1+1). V mládeži hájil barvy brněnské Komety. V kategorii U16 zapsal 14 startů v národním týmu, o rok později zapsal další čtyři starty v U17.

“Honzu jsme získali nestandartní cestou. Je to kvalitní bek a když se naskytla možnost jej získat, okamžitě jsme jednali. Chci poděkovat i vedení Znojma, že jsme se seriózně dohodli a upevnili tak naše nadstandartní vztahy" dodává manažer týmu Robert Hamrla


Na zkoušce také uspěli útočník Jáchym Nesvadba a obránci Patrik Hohl a Jaroslav Pekr. První zmiňovaný přichází z Brna kde si prošel mládeží Komety, stejně jako Sedláček. Devetenáctiletý útočník v loňské sezóně zaznamenal 59 zápasů, v nichž zapsal 22 bodů za 12 gólů a 10 asistencí.

Patrik Hohl se vrací do Jihomoravského kraje po štaci v Šumperku a doplní tak svého bratra v kádru Vyškova. Během loňské sezóny reprezentoval šumperské Draky a do týmové produktivity přidal 3 asistence. Vyzkoušel si také angažmá na Slovensku, kde v dresu Skalice hrál dvě sezóny v kategorii U20, přidal ale i pět zápasů za seniorský výběr.

Jaroslav Pekr přichází z nedalekého Přerova, kde jako obránce působil poslední tři sezóny. V padesáti utkáních si v loňské sezóně zapsal 6 bodů (1+5). Vyzkoušel si v loňském roce také druhou ligu, kde v dresu Velkého Meziříčí odehrál jeden zápas.

"Všechno to jsou mladí a pracovití kluci. Snaží se hodně bruslit a makat, což se mi líbí. Ve Vyškově máme filozifii, že chceme dávat šance mladým hráčů. Pro kluky to jsou první zkušenosti v dospělém hokeji, uvidíme jak se prosadí v průběhu sezóny." uvedl na adresu posil Michal Konečný.


Odchod z našeho týmu se týká brankáře Petra Žurka, který se v rámci druhé ligy stěhuje do Nového Jičína.

"Petra jsme po dohodě s jeho mateřským klubem z Přerova uvolnili do Nového Jičína. Měl by tam mít větší zápasové vytížení. Tímto mu děkuji za práci, kterou u nás odvedl a přeji mu vše dobré a ať se mu na nové adrese daří", vysvětluje redakci manažer klubu Hamrla






Hokej Vyškov
Zimní stadion Vyškov
Mlýnská 12, Dědice
682 01 Vyškov